کتاب آموزش فوتبال

کتاب آموزش فوتبال

شناسه محصول: 8940

149,000 تومان

تعداد صفحات

74

شابک

978-622-5572-37-9

انتشارات

نویسنده:

فهرست
عنوان صفحه
سخنی از نویسنده 7
مقدمه 11
فوتبالیست 17
ضربه با روی پا 22
ضربه با نوک پا 24
پاس (ارسال توپ) 25
پیستون راست 28
افساید چیست؟ 33
نکته ای ظریف در مورد فوتبال 35
رسیدن به محوطه جریمه حریف 36
زدن کرنر 37
تفکر در بازی چیست؟ 40
رابطه فوتبال با هوش 44
ارسال های انواع ارسالیا سانتر کردن 49
ارسال توپ توسط دروازه بان 49
پاس عمقی 52
پاس عرضی 56
ارسال کرنر 59
گل مستقیم با ضربه کرنر 60
پرتاب اوت دستی 61

 

 

 

برای تبدیل‌شدن به یک فوتبالیست خوب چند فاکتور اولیه لازم است که تقریباً همه از کم و کیف آن‌ها آشنایی داریم:
1_استعداد زایی
2_استعداد اکتسابی (یادگیری)
بعد از این مقوله باید فیزیک مناسب فوتبال را هم داشته باشیم البته منظور از فیزیک داشتن هیکل درست و قدبلندتر و بنیه قوی‌جثه نیست بلکه (فیزیک متناسب برای فوتبال) می‌باشد.
3_پشتکار
4_ حمایت همه‌جانبه
فعلاً با این چهار فاکتور کار داریم که البته بیشتر سعی ما این است که به مقوله یادگیری خود ورزش فوتبال بپردازیم.
اولاً از این باید از خودتان بپرسید (واقعاً فوتبال چیست؟)
الف) یک فعالیت بدنی است؟
ب) یک علم است و حتی یک معمای حل‌نشده می‌باشد؟
که حل آن فکر نیمی از مردم دنیا را به خودش معطوف کرده است که در اوج این داستان همانا برگزاری جام جهانی یک رویداد ورزشی پر معما است درهرحال هرچه که هست باید فنون آن را در وجود خودتان پرورش دهید بعد آن‌ها را فرابگیرید و با تمرین ممارست آن‌ها را به کمال برسانید پس در کل فوتبال عبارت است از یک رویداد ورزشی پر تلاتم و بر از هیجان و طرفدار ک باید اول آن‌ها را فهمید بعد به عقل سپرد و آن را حلاجی کرد و سپس آن را فرا گرفت با تمرین و ممارست آن را تا سر منزل مقصود به کمال رساند.
تجربه نشان داده است در خانواده ای که معمولاً یک فوتبالیست باشد. نسل بعدی فوتبال را هم در پی دارد یعنی اینکه اولین نشانه‌ی اکتسابی بودن فوتبال را نشان می‌دهد و معمولاً در خانواده‌ای که یکی از آن‌ها فوتبالیست باشد بچه‌های آن خانواده (برادرهای کوچک‌تر) یا خواهرزاده‌ها و برادرزاده‌ها و … از سنین کم این ورزش را با پوست و گوشت خود فرامی‌گیرند در اوج این طبقه‌بندی انتقال فوتبال از پدر فوتبالیست به فرزند است این بچه‌ها شانس بیشتری می‌توانند داشته باشند مانند یک راننده که فرزندان او از کودکی با رانندگی سرکار دارند خیلی زود راننده می‌شوند و معمولاً از مهارت خوبی هم برخوردار می‌شوند البته در همه ابعاد موارد استثنا هم وجود دارد.
چه بسا در جایی که هیچ فوتبالیستی نباشد و رونق فوتبالی وجود نداشته باشد یک نفرجوان مستعد پیدا و عاشق فوتبال می‌شود که واقعاً جای تعجب دارد بنابراین پرورش استعداد به اندازه خود داشتن استعداد ذاتی اهمیت دارد به عبارت دیگر مثلاً اگر مارادونا که از 12 سالگی با فوتبال یک سال ونیم رو پایش می‌زد قطعاً ساعت‌ها همین روپایی زدن را هم تمرین کرده این‌طور نبوده که اولین بار که توپ را گرفته یک‌راست 100 تا روپایی زده است فقط تفاوتش در این است که این کار را در مدت یک هفته یاد گرفته است. کسی دیگر یک ماه طول بکشد تا یاد بگیرد. پس یک استعداد ذاتی داریم و یک استعداد اکتسابی و یا اینکه قدرت یادگیری سریعتر که مسلماً اگر چیزی را که دیگری در حد یک ماه یاد گرفته مشخص بااستعدادی اشاره‌شده به مارادونا یک هفته ای می‌تواند یاد بگیرد و یا چیزی را که کسی در یک هفته یاد بگیرد بتواند یک‌روزه به همان خوبی و مهارت فرابگیرد ضمن اینکه زیبایی خواهی هم چاشنی ان فن یاد گرفته اضافه می‌کند و یا یک مثال دیگر گر بخواهیم برای جا افتادن مطلب بزنیم یک آدم بااستعداد معمولی بخواهد یک تصنیف را بخواند ممکن است یک هفته طول بکشد تا بتواند آن را با رعایت موسیقایی اجرا کند و چه بسا شخصی که استعداد صدای این را ذاتاً دارد یا صدای بهتری را به ارث برده در یک روز می‌تواند جان تصنیف را اجرا کند و به این معنی نیست که نیازی به یادگیری و تمرین نداشته باشد فقط زودتر یاد می‌گیرد و صدای دل‌نشین‌تری هم دارد.
پس از این بحث و مثال¬ها نتیجه می‌گیریم که اگر 50 درصد استعداد فوتبال دارید با یادگیری می‌توانید 50 در صد دیگر آن را فرابگیرد ولی اگر کسی استعداد 70.80 درصدی فوتبال دارد نصفه بیشتر راه رو رفته است و بقیه آن را هم زودتر یاد بگیرید و فقط می‌ماند مابقی که از بعد از صد¬در¬صد در همان شیرین کاری¬های مشخصی مستعدتر است. پس طبق فرمولی که یاد شد اگر 20 در صد فوتبال ذاتی دارید نهایتاً با اضافه کردن 50 درصد یادگیری تا 70 یا 80 درصد به مهارت فوتبال می‌رسید؛ و اگر 30 درصد استعداد فوتبال دارید با اضافه کردن 50 درصد مابقی می‌توانید تا 80 یا حتی 85 درصد و اگر 40 درصد می‌توانید 90 و حتی 95 درصد را می‌تواند نهایت امر داشته باشید و هنوز به جز تعداد انگشت یک دست در دنیا کسی نمی‌تواند ادعا کند که 100 در صد فوتبال را دارد.
در این فصل میخواهیم کار از جایی شروع کنیم که بهترین بهره‌وری را داشته باشیم اگر می‌خواهید از ده‌سالگی فوتبال را شروع کنید باید حتماً از حمایت والدین و تعلیمات مربی سود ببرید.
نونهال بهترین کار که می‌تواند برای شروع فوتبال انجام دهد….

تعداد صفحات

74

شابک

978-622-5572-37-9

انتشارات