درباره ما
تجربه و تخصص در حوزه چاپ کتاب و تالیف کتاب
انتشارات هورین به کوشش جمعی از دانش آموختگان دانشگاه های برتر کشور در سال ۱۳۸۷ شروع به فعالیت نموده و موفق به اخذ مجوز پروانه نشر از وزارت فرهنگ و ارشاد شده است.
انتشارات هورین با شماره پروانه 15011 فعالیت خود را از سال 1392 و با نگاهی متفاوت به صنعت چاپ و نشر در حوزه نشر کتابهای علمی، پژوهشی و تخصصی آغاز نموده است. این انتشارات با جلب مشارکت طیف وسیعی از محققین و متخصصین و همچنین ایجاد ارتباط مستمر با اساتید محترم دانشگاههای کشور در زمینه های تخصصی مختلف در تلاش است تا با انتشار گستره وسیعی از کتاب های تخصصی نقش موثری در ارتقاء کمی و کیفی پژوهش در کشور ایفا نماید.
چرا هورین؟
انتشارات هورین سالها تجربه و تخصص سنتی ناشران را با ایده های مبتکرانه و فناورانه خود ترکیب نموده تا جهت استفاده جامعه علمی، دانشگاهی و صنعتی کشور مورد استفاده قرار گیرد. شما با چاپ کتاب از طریق انتشارات هورین نه تنها از تجربه و تخصص ویراستاران حرفه ای این انتشارات بهره مند خواهید شد بلکه می توانید کتابهای خود را به جامعه علمی کشور معرفی نمایید تا علاوه بر خدمت، گامی مفید در توسعه علمی و بومی نمودن دانش روز دنیا بردارید.
علاوه بر نسخه چاپی، انتشارات هورین نسخه های الکترونیکی این کتابها را نیز در اختیار جامعه علمی قرار خواهد داد. انتشارات هورین به شما این اطمینان را می دهد که به دلیل برخورداری از زیرساختهای لازم جهت ارائه الکترونیکی کتابها، تالیفات شما در دسترس گستره بزرگی از مخاطبین قرار خواهد گرفت.
کتابهای هورین برای چه کسانی مفید هستند؟
کلیه کتابهای منتشر شده توسط انتشارات هورین در حوزه های کاملا تخصصی هستند و با هدف آشنایی محققین و متخصصین و همچنین دانشجویان در رشته های تخصصی مختلف تهیه و منتشر می گردند. یکی از مهمترین اهداف انتشارات هورین انتشار کتابهایی با موضوعات جدید است تا در راستای کاهش فاصله دانش منتشر شده در کتابهای خارجی با کتابهای فارسی زبان گامی موثر بردارد. با مطالعه این کتابها توسط محققین و پژوهشگران، علاقه مندان با طیف وسیع و متنوعی از موضوعات آشنا خواهند شد.
شبکه ناشران هورین چیست؟
موسسه هورین با جلب مشارکت برخی از ناشران داخلی و بین المللی معتبر موفق به ایجاد شبکه از ناشران شده است تا بتواند کتابهای علاقه مندان و مولفین را توسط ناشران تخصصی آنها و با مشارکت انتشارات هورین به چاپ رساند. با بهره گیری از این شبکه مولفین می توانند کتابهای خود را توسط ناشران معتبر داخلی و بین المللی و در زمانی کوتاه منتشر نمایند.
انتشارات هورین چه کتاب هایی را منتشر می کند؟
انتشارات هورین گستره وسیعی از کتابهای تخصصی در زمینه های مختلف را به چاپ می رساند تا نیاز مشتریان را در سطوح مختلف پاسخ دهد که شامل موارد ذیل می باشد:
کتابهای مرجع مجموعه ای از کتابهای تخصصی می باشند که توسط مجربترین متخصصین در آن حوزه ها منتشر می شوند. بدین ترتیب انتشارات هورین منابع علمی جدید را به کتابهایی بسیار با ارزش و با میزان بالای استنادات تبدیل می نماید. کتابهای مرجه هورین عمدتا در حوزه علوم نوین و نوظهور می باشند.
انتشارات هورین با جلب همکاری متخصصین در حوزه کتابهای درسی طیف وسیعی از کتابهای درسی و قابل استفاده توسط دانشجویان در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری را به انتشار می رساند تا به عنوان مراجع و منابع کمک درسی توسط دانشجویان مورد استفاده قرار گیرد.
کتابهای سریالی مجموعه ای از کتابهای تخصصی هستند که در یک رشته مشخص و در موضوعات متنوع منتشر می شوند. این کتابها که حدواسط ژورنالهای تخصصی و کتابهای علمی محسوب می شوند به مخاطبان این امکان را می دهد تا با جدیدترین موضوعات و مباحث در یک رشته خاص علمی آشنا شوند.
در واقع این کتابها به صورت مجموعه مقالاتی هستند که حول محور موضوع اصلی کتاب نگاشته می شوند. این کتابها دارای موضوعاتی منظم هستند که در انتشار آنها پیوستگی موضوعی در نظر گرفته می شود.
راهنماها کتابهایی هستند که آخرین شیوه نامه ها و پروتکل ها و دستورالعملها را در حوزه علوم تجربی و همچنین نرم افزارها در اختیار محققین و اساتید قرار می دهد. با استفاده از این راهنماهای کاربردی مراحل گام به گام انجام تحقیق در اختیار علاقه مندان قرار خواهد گرفت.
کتابهای اشتراکی یا چند مولفی مجموعه ای از کتابهای انتشارات هورین هستند که توسط محققین و مولفین متفاوت نگارش می گردند. مهمترین مزیت این کتابها ایسنت که هر فصل از این کتابها توسط محققین متخصص در آن حوزه نگارش می گردد.
رساله یا تز های دانشجویان منابع علمی بسیار پر ارزشی هستند که به دلیل عدم انتشار آنها معمولا بخش بزرگی از جامعه علمی از دسترسی به آنها محروم می مانند. انتشارات هورین با مشارکت موسسه علمی پژوهشی هورین و با همکاری متخصصین و دانشجویان این امکان را فراهم می نماید تا دانشجویان رساله یا تز های خود را در قالب کتابهای پژوهشی تدوین نمایند و آنها را در اختیار جامعه علمی قرار دهند.